Choď na obsah Choď na menu
 


Herné

Už dávno neplatí, že na hry stačí „obyčajný“ počítač. Aby bylo možné využiť všetky možnosti, ktoré hra ponúka, je nutné, aby PC bol už s týmto cieľom navrhnutý. A presne takéto modely nájdete v tejto kategórii. Základom je vždy výkonná grafická karta, ktorá spoločne so zbytkom počítača vytvára ideálne podmienky pre hranie hier. Pre fajnšmekrov a účastníkov rôznych LAN párty sú k dispozícii aj zostavy s UV lampami a iným tuningovým sortimentom, ktorý dotvára vzhľad a atraktivitu Vášho PC.

HP Pavilion Elite HPE-h9-1100ec Phoenix

Štýlovo i pre maximalistický výkon navrhnutý herný počítač HP Pavilion Elite HPE-h9-1100ec Phoenix, ktorý je ideálnou voľbou pre extra náročné multimediálne užívateľa.Zostava poskytuje masívne, energeticky efektívny výpočtový výkon nového procesora s jadrom Ivy Bridge, veľký úložný priestor aj prvotriedne grafickú kartu, takže sa môžete nechať unášať najnovšími hrami vo vysokých grafických detailoch.Aby toho nebolo málo, tak je zostava osadená Blu-ray napaľovačkou, takže môžete zálohovať veľké objemy dát i prehrávať HD filmy.Počítač je pre kompletnosť dodávaný s predinštalovaným operačným systémom Microsoft Windows 7 Home Premium spolu s klávesnicou a myšou, takže stačí už len rozbaliť, pripojiť LCD a nekonečná multimediálna zábava môže začať. 

Stroj HP Pavilion Elite HPE-h9-1100ec Phoenix zaujme veľmi žiaduce grafickú karta AMD Radeon HD7950 opatrenú 3 GB pamäte, takže je vhodný aj pre hranie nových počítačových hier vo Full HD rozlíšení as prepracovanými detailmi.Táto karta sľubuje tie najmodernejšie a najvýkonnejšie technológie, kde nesmie chýbať plná podpora DirectX 11.Zárukou vysokého výkonu je procesor z novej rodiny Ivy Bridge - Intel Core i7 3770K.Tento nástupca procesorov s jadrom Sandy Bridge je stavaný na vyspelých 3D tranzistoroch vyrábaných 22 nm procesom, čím sa značne znižujú energetické nároky na prevádzku a prichádza s vyššou taktovacou frekvenciou.Jeho štyri jadrá pracujú na frekvencii 3,4 GHz a pri využití technológie Intel Turbo Boost 2 je schopný pretaktovať je až na 3,8 GHz.Pre prísun dát je doplnený o 16 GB operačnej pamäte typu DDR3. 

Pre dáta je pripravený rýchly pevný disk s kapacitou dokonca 2000 GB, ďalšie dáta možno v prípade potreby napáliť na CD alebo DVD a nechýba ani čítačka pamäťových kariet 15v1.Počítač HP Pavilion Elite HPE-h9-1100ec Phoenix ponúka bohaté možnosti rozšírenia - možno využiť dve pozície pre optickú mechaniku a tri pozície pre pevné disky.Ďalej sú pripravené aj tri sloty rozhranie PCI Express 1x a jeden slot PCI Express 16x.Ak by niekomu teda nestačili funkcie dodávané v základnej výbave, nie je problém ľahko a rýchlo doplniť ďalšie.Pre pripojenie k internetu alebo sieti je možné využiť integrovanú sieťovú kartu alebo bezdrôtovým WiFi.Veľa zábavy si užijete aj vďaka zvukovému čipu s podporou 7.1 výstupu.Tento univerzálny počítač nesklame ani čo sa týka počtu rozhranie či rýchlosti v podobe najnovšieho USB 3.0 ak dispozícii sú hneď tri obrazové výstupy reprezentovanej porty DVI i HDMI. 

Parametre a špecifikácie: 

Procesor: 
Intel Core i7 3770K s frekvenciou 3,5 GHz 
8 MB L3 Cache 
4 jadrá, 8 threadov 
Intel Turbo Boost 2 s frekvenciou 3,9 GHz 
Max TDP: 77 W 

Čipová sada: 
Intel Z75 

Operačná pamäť: 
16 (4x4) GB DDR3 
Celkom 4 sloty 

Grafická karta: 
AMD Radeon HD7950 s 3 GB vlastnej pamäte GDDR5 

Pevný disk: 
2000 GB 
7200 RPM 
SATA III 

Optická mechanika: 
Blu-ray zapisovacia mechanika 

Multimédiá: 
High Definition Audio 7.1 
Ovládač zvuku Beats Audio 

Komunikácia: 
Ethernet LAN 10/100/1000 Mbps 
WiFi 802.11b/g/n 

Rozširujúce sloty: 
3x PCI Express 1x 
1x PCI Express 16x (NVIDIA GeForce GTX550 Ti) 
1x MiniCard 

Pozícia externých jednotiek: 
2x 5,25 "externí 
3x 3,5 "interné 

Rozhranie: 
2x DVI (VGA pomocou adaptéra) 
1x mini HDMI 
2x USB 3.0 
8x USB 2.0 
2x analógový vstup zvuku 
4x analógový výstup zvuku 
1x RJ-45 
1x port digitálneho zvuku 
1x Čítačka pamäťových kariet 15v1 

Zdroj: 
600 W PFC 

Rozmery: 
41,2 x 17,5 x 41,5 cm 

Hmotnosť: 
cca 12,5 kg 

Operačný systém: 
Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit 

Dodávané príslušenstvo: 
Optická myš (USB) 
Klávesnice (USB)
 
Poznámka:
Pokiaľ nieje uvedené inak, je zostava dodávaná s českou lokalizáciou.
Zmena konfigurácie je vo väčšine prípadov možná, avšak je potrebné uschovať si pôvodné komponenty pre prípadnou reklamáciu. Ak máte záujem o konfiguráciu na mieru, využite našu službu ALZA INDIVIDUAL .